skip to Main Content

Pure Groene thee

Deze groene thee is een Sencha. Een zachte thee die op Japanse wijze is gestoomd. Het oxidatieproces wordt vroegtijdig gestopt en dit geeft de thee een uitgesproken groene smaak en een uniek karakter.

Pure Witte thee

De jonge blaadjes en zilveren knopjes uit deze witte thee worden nauwelijks bewerkt of geoxideerd. De donshaartjes maken de theesmaak zijdezacht en de Silver tips maken de thee zeer waardevol. Het resultaat is een kwaliteitsthee met een verfijnde en subtiele smaak.

Groene thee citroengras

Frisse groene thee met de smaak van citroengras en een vleugje gember.

Earl Grey met citroen en lavendel

Krachtige zwarte thee met een frisse geur en smaak van citroen en lavendel.

Rooibos citrus

Deze Rooibos is meer dan een kruidenthee alleen. Er is gekozen voor de hoogste kwaliteit naaldjes van de Rooibos struik gecombineerd met citroengras en citroenschil. Deze zorgen voor een fijne, licht zoete en toch frisse smaak.

Ceylon single estate

Zwarte thee met een verfijnde smaak afkomstig van een bijzondere theeplantage, Idulgashinna in Sri Lanka. Deze is als eerste ter wereld, naast biologisch en fairtrade ook organisch gecertificeerd.

Prachtige
presentatie

Maak gebruik van de Communitea tafelpresenters: een prachtige manier om de thee op tafel te zetten.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

Gratis
proefpakket

Wil je deze thee binnen jouw bedrijf of horecazaak inzetten, maar deze eerst graag eens proeven? Geen probleem! Wij komen graag bij je langs met de verschillende smaken.

Oolong Perzik

Deze Oolong thee is een half gefermenteerde thee en wordt gekenmerkt door de mooie, gerolde bolletjes thee die zich tijdens het zetten ontvouwen naar bijna hele theebladeren. De smaak is zacht, licht zoet en bloemig.

Groene thee
cranberry en granaatappel

Groene thee met een bittertje en een fruitig zoet accent door de combinatie met stukjes fruit.

Moroccan
Mint

Deze Moroccan Mint is meer dan een kruidenthee alleen. Er is gekozen voor een mooie melange van Egyptische munt, kruiden en specerijen dat zorgt voor een sprankelende smaak.

De plukkers en
hun verhalen

Met deze theelijn leggen we de verbinding tussen de theedrinker en het land waar de thee zijn oorsprong vindt.

De gemeenschap in Sri Lanka heeft namelijk meegeholpen bij het vormgeven van de verpakkingen. Bovendien draagt elke theesmaak een persoonlijke boodschap voor de theedrinker.

Sterrenmunt

Deze losse Sterrenmunt thee heeft een mooie verfijnde smaak. Deze kruideninfusie heeft een hoge kwaliteit met kruiden zoals munt, zoethout, steranijs en venkel.

Back To Top