skip to Main Content

Communitea

‘Post uit Sri Lanka’ is de conceptgedachte achter Communitea. Het concept creëert op unieke wijze een verbinding tussen de theedrinker en het land van oorsprong. De gemeenschap in Sri Lanka is namelijk gevraagd om de verpakkingen mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Deze vind je terug als beeld op de doosjes en zakjes. Daarnaast draagt elke theesmaak zijn eigen boodschap voor de theedrinker op de achterzijde of daadwerkelijk in de vorm van een briefje.

Thee van topkwaliteit

Voor deze thee wordt gebruik gemaakt van alleen de beste kwaliteit theebladeren, welke handmatig worden geplukt op hooggelegen plantages (> 1.000m). De blaadjes worden nog dezelfde dag verwerkt tot diverse hoogwaardige zwarte, groene, oolong en kruidentheeën die, zoals uit ons onderzoek bleek, het meest gewild zijn op de Nederlandse markt.

Eerlijk en verantwoord

Communitea is niet alleen thee van topkwaliteit, maar is ook verantwoord! Elke variant is Fairtrade / Max Havelaar gecertificeerd en 6 smaken zijn daarnaast ook biologisch. Kortom, bewust genieten op ieder moment van de dag! Net als onze koffie draagt ook elk kopje thee bij aan een ontwikkelingproject in oorsprong via de Peeze Foundation. Kijk voor meer informatie op www.peezefoundation.nl.

Bekijk hier het Peeze Foundation project in Sri Lanka

Ideaal voor horeca en bedrijven

Het assortiment bestaat uit drie theelijnen genaamd Kandy, Colombo en Norwood. De Kandy lijn bevat fijngesneden theeblaadjes met natuurlijke aroma’s. Hierbij staat de persoonlijke boodschap uit Sri Lanka op de achterzijde van de sachets vermeld. De Colombo variant bevat topkwaliteit leaf thee met uitsluitend pure en natuurlijke ingrediënten zoals echte stukjes fruit en gedroogde kruiden. De Colombo thee zit verpakt in luxe buideltjes en is voorzien van een briefje met een persoonlijke boodschap uit oorsprong. De Norwood theelijn bestaat uit 9 losse theesmaken, waarvan 3 pure theeën.
Alle theelijnen worden gepresenteerd in luxe kisten of tableaus en aangevuld met stijlvol servies en theekaarten om de beleving ook naar uw gasten en medewerkers te communiceren.

Gratis
proefpakket

Wil je deze thee binnen jouw bedrijf of horecazaak inzetten, maar deze eerst graag eens proeven? Geen probleem! Wij komen graag bij je langs met de verschillende smaken.

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Prachtige
presentatie

Maak gebruik van de Communitea tafelpresenters: een prachtige manier om de thee op tafel te zetten.

ONTDEK DE ACCESSOIRES
Back To Top